OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

Aktuality

Pridaná zápisnica zo zasadnutia OV zo dňa 8.1.2024.

Oblastná konferencia sa uskutoční 25.2.2024 o 9:00 v priestoroch hasičskej zbrojnice v Beluši.

Členské príspevky, poplatky a objednávky registračných obrúčok , zoznam členov prípadne vyplnené tlačivá pre súťaž o najlepšieho chovateľa OV treba priniesť 8.2. o 18:00 na zasadnutie OV v priestoroch hasičskej zbrojnice vo Sverepci. Tlačivo pre vyhodnotenie súťaže je zverejnené v sekcii "NA STIAHNUTIE"

 

Obežník december 2023

V sekcii NA STIAHNUTIE pridané aktruálne tlačivá na objednavku registračných obrúčok na r.2025 a doobjednávku na r.2024. Objednávky odovzdať VÝLUČNE na týchto tlačivách!!!

OZNAM PRE CHOVATEĽOV HYDINY !!!!

Chovatelia hydiny a členovia OV SZCH Považská Bystrica, ktorí majú záujem o uznanie chovu, zašlite žiadosť o uznanie kontrolovaného chovu na  e-mail rudopapanek@centrum.sk najneskôr do 31.12.2023. V žiadosti uveďte meno a adresu majiteľa kontrolovaného chovu , chované plemeno a farebný ráz,  stupeň uznávania rozmnožovací A chov,  plemenný B chov  alebo kmeňový C chov. Tiež treba zaslať v žiadosti počet hydiny, čísla obrúčok a pôvod zo strany plemeníka a plemeníc.  Dakujem a ostávam s chovateľským pozdravom,  posudzovateľ hydiny Rudolf Papánek. Na dotazy rád odpoviem na čísle 0949 807 090

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Námety, prispevky a postrehy k stránke posielať na mail: martin.pavlak87@gmail.com